sommer

2018: En sommer i billeder

ÅRSTIDER: Sommeren tæller på dens sidste dage. Den har været god, lang, travl og lidt hård for os, der har arbejdet igennem. Jeg har samlet et par billeder og minder fra nogle af de mange gode stunder, der er at vælge imellem.

Vi har været i vandet tre gange i år, hvilket er tre gange flere end sidste år. Jeg er absolut ikke en vandhund, men vi nåede faktisk en badevandstemperatur i Danmark, som var tæt på varm. Jeg orker ikke rigtig strandene omkring København, men hvis man kan finde ud på landet til et øde sted som her, vil jeg rigtig gerne lege med.

Vi fik besøgt Reffen denne sommer. Det nye madmarked på Refshaleøen. Jeg tror ikke, vi kommer af sted igen lige foreløbig, fordi det er så langt væk. Især når man bor på ydre Østerbro, og man møder så mange dejlige steder, inden man når helt derud. Men der var is med saltkaramel. Altid godt.

Hjemmedyrkede tomater hos svigerforældrene og rosé bobler “Nordlund” fra Dansk Vincenter i Hvidovre. Man tror, det er løgn, men der ligger en vingård i Hvidovre, som vi besøgte for et par år siden. Vi købte nogle flasker med hjem, og denne sommer fik vi taget hul på den sidste. Den var værd at vente på, og Troels har beordret, at jeg skal købe nogle flere.

Siden foråret har vi løbet intervaller hver tirsdag, og dette billede er således taget før klokken 6 om morgenen, hvilket forklarer burgerøjnene. Jeg tror, vores ferie fra midt/slut september sætter punktum for morgenintervallerne i denne sæson. I hvert fald de udendørs.

Det er blevet til ualmindelig mange tærter denne sommer, og det forsætter nok ind i efteråret. Det er så nemt at stege alle grøntsagsresterne fra køleren på en pande, hælde det i en fuldkornsdej fra supermarkedet og toppe med æg og ost. Den skal cirka 40 minutter i ovnen, hvilket er rigelig tid til at snitte en lille salat, og voila: Vegetarisk aftensmad til 2 personer.

Proteinpandekager a la Bodylabs shake and bake. Efter at have lavet proteinpandekager i mange år, prøvede vi en shake and bake fra Bodylab. Vi bestiller ofte derfra, og der kommer tit sådan en med i pakken som gave, men vi har aldrig lavet dem. De har bare hobet sig op i skabet. Nu prøvede vi dem, og jeg må sige, at det er de bedste proteinpandekager, jeg har fået. Og det på trods af, jeg har lavet utrolig mange selv og spist andres. Indimellem må man erkende nederlaget og lade dem, der ved noget om det, komme til. Tak, Bodylab.

Follow on Bloglovin

Mere fra mettem.dk
Om at finde motivation til sin træning
Burgere og frisk luft i Nordsjælland

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top