juleworkout

Cardio gør glad #3

JULEWORKOUT: Hvis du ligesom mange andre har fået godt med mad i juledagene, så kan jeg anbefale denne workout for at få sat lidt gang i det hele. Jeg har kun styrketrænet og løbet de seneste +2 måneder, så jeg satte vægten på øvelserne lidt lettere, end jeg ellers ville have gjort. Du bestemmer selv vægten – det skal være hårdt, men stadig sjovt. Sådan kan jeg i hvert fald bedst lide det. Jeg tog min træningsmakker numero uno under armen, og jeg vil anbefale dig at gøre det samme. Det er bare sjovere at lave sådan noget sammen med en anden.

Med workouten her kommer du hele kroppen igennem. Konceptet hedder “12 days of Christmas”, og du kan læse forklaringen nedenunder.

Juleworkout: “12 days of Christmas”
1 devil’s press
200 meter skierg
3 pull ups
4 skulderpres med håndvægte (2×10 kg)
5 push ups
6 goblet squats (12 kg)
7 kettlebell swings (16 kg)
8 down ups 
9 v-ups 
10 thrusters (15 kg)
11 kettlebell dødløft (2×24 kg)
1200 meter roning

Tid: 44:55 min.

Lav øvelserne i denne rækkefølge:

Runde 1: 1
Runde 2: 2-1
Runde 3: 3-2-1 (Eksempel: 3 pull ups, 200 meter skierg, 1 devil’s press)


Runde 12: 12-11….2-1

I sidste runde kommer du altså alle 12 øvelser igennem. Der er ingen pauser imellem runderne. Hvis du er i tvivl om nogen af øvelserne, så spørg endelig eller gå på opdagelse på YouTube.

Happy training!

Mere fra www.mettem.dk

Træningsinspiration: Bootybuilding
2018: Et efterår i billeder

Følg med på Facebook eller Instagram

Follow on Bloglovin
Posts created 86

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top