Dag 1 i blogland

Hej venner. Tak fordi I kigger forbi.

I ganske mange år har jeg overvejet at blogge. Som journalist med en forkærlighed for at skrive, ligger det jo egentlig lige til højrebenet, men det er af mange årsager bare ikke rigtig blevet til noget. En af dem er, at jeg som selvstændig journalist netop har skrevet om alt det, jeg synes er interessant til alverdens medier. I min nuværende situation som kommunikationskvinde er det ikke rigtig tilfældet, så tanken om at starte en blog er rykket nærmere og nærmere. Og med (mange) kærlige skub fra min kæreste, sidder jeg nu her. Mit første blogindlæg. +10 år efter jeg selv begyndte at læse blogs.

Follow on Bloglovin
Posts created 92

One thought on “Dag 1 i blogland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top