Det bedste du kan gøre for dit arbejdsliv i 2020

Okay, det er en skarp overskrift, men den kan bære.

Der er givetvis masser af mennesker, der ikke skænker deres arbejdsliv særlig mange tanker. Arbejdslivet handler om, hvor de møder ind hver eneste dag lige nu og ikke meget andet end det.

Men hvis du læser med her, så ser du nok på arbejdslivet som noget, der er uafhængigt af, hvilke arbejdsplads eller hvilke kunder du arbejder for i øjeblikket.

Og det bedste du kan gøre for dit arbejdsliv i 2020 er ret simpelt og inspireret af en ung kvinde, der skrev til mig på LinkedIn mellem jul og nytår for at høre lidt om mine tanker omkring bloggen her. Hun ville nemlig gerne udvide sit netværk betydeligt i 2020, og jeg blev helt glad, da jeg så det på skrift.

Netværk åbner døre

Det er så sjældent nogen ytrer det, men det er så rigtigt at gøre, hvis du vil åbne nye døre for dig selv. Det giver mening at dygtiggøre sig inden for sit fag, at blive klogere og tilegne sig nye kompetencer, men meget af det bliver overflødigt, hvis du ikke har et stort netværk omkring dig.

Så der var den: Det bedste du kan gøre for dit arbejdsliv i 2020 er at udvide dit netværk betydeligt. Hvis du vil have tips og tricks til det, så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Det er temaet for næste udgave i februar.

Psst. Hvis du ikke fik det seneste, så kig lige i spamfolderen.

Mere fra www.mettem.dk
En anden slags ferie som selvstændig
Forskellen på succes og fiasko hos selvstændige

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top