Hvad er din 2020 plan?

Jeg er lidt træt af at stille det spørgsmål. Mest fordi jeg ikke selv er kommet i gang med min, og det synes jeg afgjort, at jeg burde have været. For længst. Jeg burde faktisk være færdig, men sandheden er, at jeg slet ikke har taget hul på den. Pokkers.

Heldigvis er jeg ikke typen, der skrotter det og venter et helt år på chancen for at lave en ny. Den må bare komme lidt senere i år. Og lad mig opfordre dig til at gøre det samme, hvis du ikke er kommet i gang.

Hvordan sådan en plan ser ud afhænger jo lidt af, hvor man er i sit arbejdsliv. Personlig er jeg i rette spor, så for mig handler det mest om, hvordan jeg udvikler mig i sporet. Hvis du ikke er i rette spor, skal du måske tage fat i nogle andre ting, der handler mere om afklaring og afdækning af nye muligheder.

Hvis du synes, at folk inklusiv mig skal slappe af med 2020 planer, så kan jeg godt forstå dig. Min erfaring er bare, at det faktisk kan noget. Det kan gøre en forskel, og det behøver ikke kun være en handleplan. Det kan også være et styringsværktøj for, hvad du skal sige ja og nej til rent arbejdsmæssigt i det kommende år.

Jeg kender masser af mennesker, hvis arbejdsliv har udviklet sig i den retning, vinden blæste. Og mange af dem er da absolut havnet steder, hvor de er glade for at være. Men mange er også bare havnet. Vi har alle forskellige temperamenter, men for mig handler 2020 planen om at tage styring over eget liv.

Jeg gider ikke kun lade mig rive med af andres planer.

Og med det har jeg nu sat en halv dag af til at kigge på mit 2020. Better late than never.

På bar bund om din 2020 plan? Få indspark til den i mit kommende nyhedsbrev. Skriv dig op

Mere fra www.mettem.dk
En anden slags ferie som selvstændig
Forskellen på succes og fiasko hos selvstændige

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top