Lever du også din drøm?

FRIHED: Jeg føler mig som verdens mest priviligerede menneske i disse dage. For solen skinner, og jeg har truffet en beslutning, som er så rigtig for mig. For et par måneder siden droppede jeg hamsterhjulet med +40 timers arbejde for i stedet at kunne bestemme over min egen tid som selvstændig, og det er så fantastisk. For det betyder for mit vedkommende, at jeg ikke er i nærheden af at arbejde fuld tid. Jeg har derimod en frihed i min hverdag, der giver mig mulighed for at gøre lige nøjagtigt, hvad der passer mig.

I går betød det, at jeg kunne køre Troels på arbejde og tage bilen op til min mormor i Gilleleje. Vi drak formiddagskaffe og sludrede, gik lidt ud i haven, spillede rummikub og vaskede havemøblerne, spiste frokost, plukkede tulipaner og fik en træstamme til eftermiddagskaffen, inden jeg kørte tilbage til København for at hente Troels efter arbejde.

Vi tog til Skodsborg, og jeg løb en tur i skoven og nød solen og stilheden, inden vi trænede. Om aftenen lå vi på sofaen med lasagne, et glas rødvin og lidt rester fra påskeæg.

At jeg kan have sådan nogle dage ganske ofte, er helt vidunderligt. At jeg kan tilbringe tid med min mormor, som jeg forhåbentlig har mange år endnu, men desværre ikke for evigt. At jeg kan finde tid til at komme i skoven på en hverdag og slappe af med min kæreste uden at have dårlig samvittighed over, at jeg burde arbejde. For det burde jeg ikke, og det vælger jeg heldigvis selv som selvstændig.

Det er min drøm, og jeg lever den lige nu. Jeg kan anbefale det til alle, der sidder fast på et kontor i dag i 25 graders varme.

For hvorfor sidder du egentligt der? Er det din drøm?

 

Mere fra www.mettem.dk
Om at vide hvad man ikke vil i sit arbejdsliv
Myte: Selvstændige har aldrig rigtig fri

Følg med på Facebook eller Instagram

Follow on Bloglovin

 

 

 

Posts created 92

2 thoughts on “Lever du også din drøm?

 1. Kære Mette,

  Jeg bliver meget inspireret af at læse om dit arbejdsliv, og den måde du bryder de konventionelle rammer for førnævnte på.

  Du har muligvis skrevet om det i et tidligere indlæg, men jeg er interesseret i at høre mere om, hvordan du er nået hertil, hvor du er i dag. Det med at tage springet (rent praktisk) fra hamsterhjul til selvstændig, kan jeg forestille mig kræver noget af et netværk. Hvordan er det lykkedes dig at gøre opmærksom på dine kompetencer og det du kan tilbyde i en sådan grad, at du kan leve af at freelance?

  Venlig hilsen Emma

  1. Hej Emma

   Tak for din kommentar. Det er gode spørgsmål, og jeg har fået netop det nogle gange i kølvandet på dette indlæg: Men hvordan gør man så rent praktisk? Needless to say, så er ingen veje ens, men jeg vil gerne prøve at skrive et indlæg om det i denne uge. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top