weekendtur

Livet på landet

WEEKENDTUR: Jeg synes, sommeren er ualmindelig vidunderlig og meget, meget lang i år. Vi nyder den i fulde drag, selvom vi arbejder igennem, og i forrige uge tog vi en enkelt fridag for at kunne holde til det næste lange stræk på kontoret, inden vores ferie starter i midten af september.

For at dagen ikke skulle forsvinde i almindelige rutiner og vante omgivelser, pakkede vi en weekendtaske og tog ud på landet til Troels’ forældre. De bor ganske idyllisk, omgivet af skov og uden naboer. Sådan et sted med dådyr i haven og kattekillinger i laden. Grunden er enorm og fuld af både åbne vidder, nyplantet skov, gamle træer, landbrugsredskaber og ting og sager, som af den ene eller anden årsag er blevet efterladt. Måske skulle det kun være for en stund, men det er blevet til en evighed. Det er så fint at gå på opdagelse hos dem. Pludselig plukker man solmodne brombær af et krat, der vokser fra bunden af en gammel swimmingpool.

Tiden på landet

Dagene gik med at ligge på langs i hver sin lædersofa, drikke pinot noir af krystalglas, lave outdoor workouts på en sveden græsplæne, læse en stor bunke aviser, løbe ture i terræn, drikke kaffe fra termokande, spise hjemmebagte boller af blomsterstel, grille pølser på weberen, tage på udflugt til Holbæk, bade ved Vesterlyng Strand og spise heksehyl og mørk chokolade. Jeg kan få helt lyst til at flytte på landet efter sådan en weekend. Vi skal i hvert fald af sted igen. Snart.

Mere fra www.mettem.dk
Dag 1 i blogland
En nat på Dragsholm Slot

 

Posts created 92

2 thoughts on “Livet på landet

    1. Det er nemlig simpelthen så dejligt, at man kan komme lidt væk, uden det koster en bondegård. Og så er familien endda glad for, man hjælper 🙂
      Mettem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top