Løbelykke #1

I de seneste måneder har Troels og jeg løbet intervaller hver tirsdag morgen på Østerbro Stadion. Jeg møder lidt tidligere om tirsdagen, så det passer perfekt, når et intervalpas tager kortere tid end mine styrketræningspas. Vækkeuret ringer 5.30, og jeg når lige at drikke en stor kop kaffe, inden vi går ud af døren klokken 06. Jeg fungerer ikke rigtig uden kaffe. Her i sommermånederne er det heldigvis ikke svært at komme op, og slet ikke når man skal noget så lækkert som at løbe intervaller. (Ja, jeg er lidt vanvittig på det punkt)

 

 

Vi finder selv på programmet fra gang til gang, og det er typisk mellem fem og syv kilometer. Vi bor halvanden kilometer fra stadion, så vi går og småløber derhen som opvarmning og strækker lidt, når vi ankommer. Det siger sig selv, at Troels er hurtigere end mig, men oftest løber vi samme distance og holder samme pauser. Han kunne derfor nå at få pulsen ned og tage nogle billeder på min sidste 400 meter runde.

På vejen hjem er det også en blanding af gang og småløb som nedkøling, og således når vi at få en del kilometer i benene. Det er virkelig hyggeligt og en god måde at få lidt kærestetid ind på en hverdagsmorgen.

 

I sidste uge så programmet således ud:

800 meter løb
60 sekunders pause
400 meter løb
60 sekunders pause
Repeat x5

Det blev altså samlet seks kilometer, og det er lige præcis så hårdt, som man selv gør det til. Jeg løb mine 800 meter omkring pace 4.55 og mine 400 meter omkring pace 4.45, hvilket var helt overkommeligt. Jeg tager ofte morgenintervallerne lidt på dagsformen, og dette pas var hårdt, men sjovt. Ren #løbelykke.

 

Follow on Bloglovin

 

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top