Løb

Løbelykke #2

LØBEINTERVALLER: De seneste to ugers tirsdagsintervaller har budt på vidt forskellige programmer. Almindeligvis får vi akkumuleret en del kilometer og holder relativt korte pauser, men forrige tirsdag skruede vi op for tempoet og pauserne og ned for den samlede distance. I bedste Mette stil lagde jeg hårdere ud end planlagt på den første af ti intervaller, og så var der jo ikke andet for end at holde tempoet hele vejen igennem. Nu vidste jeg jo, at jeg kunne løbe så hurtigt. Således blev det en helt modbydelig, dejlig morgentræning, der så således ud:

TIRSDAGSINTERVALLER:
1,5 kilometers gang og lunt til Fælledparken
10 runder:
400 meter løb hver femte minut
1,5 kilometers gang hjem

Alle mine intervaller lå på 1:33 – 1:36 minutter, så der var pause i cirka 3:30 minutter. Jeg kan afsløre, at det føltes meget kortere.

I denne uge havde Troels lagt programmet. I første omgang havde han lavet et oplæg på samlet ni kilometer, hvilket i min optik var lige hidsigt nok for sådan en hverdag klokken 06. Så vi fandt et fint kompromis og landede her:

TIRSDAGSINTERVALLER:
1,5 kilometers gang og lunt til Fælledparken
4 runder:
400 meter
30 sekunders pause
600 meter
45 sekunders pause
800 meter
2 minutters pause
1,5 kilometers gang hjem

I øvrigt kunne vi i tirsdags se, at dagene bliver kortere ganske hurtigt. Solen var kun lige stået op, da vækkeuret ringede, og vi er stadig kun i begyndelsen af august. Det er heldigt, at det også er skønt at løbe solen i møde. Der går ikke længe, før vi gør det. #løbelykke

Mere fra www.mettem.dk
Løbelykke #1
Træningsinspiration: Booty building

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top