Om at komme hjem til hverdagen

HVERDAG: Hvordan kan 27 dage gå så hurtigt? I går sen eftermiddag trådte vi ud af flyet i Kastrup og trillede mod Øbro til et gensyn med hverdagen. Hvor man sætter vækkeur, tømmer opvaskemaskine og kun spiser is engang imellem.

Det tog mig lige omtrent 20 dage at forsvinde fuldstændig ind i ferieuniverset og helt slippe arbejde og hverdagstrummerum. Det varede i fem dage, indtil jeg havde et arbejdsrelateret ærinde i San Francisco i slutningen af ferien og mentalt måtte vende tilbage til virkeligheden.

Men de fem dage virkede. Når jeg er helt fri og tilstede, bliver der mere plads i mit hoved, og det giver grobund for nye indsigter i mig selv og en udvidet horisont mod verden. Jeg mærker bedre, føler bedre. Min kreativitet og lysten til at udforske stiger, mens min arbejdskapacitet og produktivitet falder. Jeg forestiller mig, at det hele ville finde et leje med tiden, men så lang ferie har vi ikke haft. Endnu.

Ude godt, hjemme også godt
Jeg kommer mest af alt til at savne at bruge alle døgnets timer med Troels. Ligesom jeg kommer til at savne diet Ginger Ale, instant oats med pumpkin spice og Halo Top light is. Heldigvis er der også ting, jeg ser frem til ved at komme hjem, og dem er vi gode til at minde hinanden om, når ferien lakker mod enden. Så føles det en anelse mindre brutalt at give slip på friheden i denne omgang.

Jeg har glædet mig til godt brød med skiveost om morgenen. Vi bager enten boller i weekenden eller henter brød hos en bager, og som de fleste ved, hænger godt brød ikke på træerne i USA.

Jeg har savnet grøntsager i store mængder. Jeg spiser ret mange grøntsager til hverdag – og gerne en del rå, fordi det tiltaler mine smagsløg med noget frisk, fersk og knasende. Men de er ualmindelig dyre i amerikanske supermarkederne, og grøntsager fylder ikke så meget, når man spiser ude.

Jeg har glædet mig til at sove i vores egen seng. Vi har vist været igennem cirka 6-7 forskellige senge på vores tur, og mange genkender nok, at det er umanerlig vigtigt med en god seng. Vi har været uheldige et enkelt sted, hvor vi måtte lægge os på tværs af sengen den sidste nat for at undgå at synke helt ned i madrassen.

Jeg har set frem til at pakke ud. Og kigge på de fine ting jeg har fået med hjem. Fordi vi har flyttet så meget rundt, har jeg ikke gidet at pakke ud, når vi er nået frem til et nyt sted. Jeg fik næsten klaret det hele, da vi kom hjem i går.

Jeg har glædet mig til at kigge feriebilleder igennem og skrive lidt mere om turen. Udover min Seattle guide og min Portland guide. Tidligere har jeg skrevet dagbog fra nogle af vores ferier eller optaget små videodagbøger, men med bloggen er der et langt bedre medie til det.

Og nå ja, så er der postkassen. Det er altid spændende at se, hvad der venter. Kender I det?


Mere fra www.mettem.dk
Om at købe sin første ejerbolig
Dagsudflugt fra Seattle: Woodinville Wine Country

Følg med på Facebook eller Instagram

Follow on Bloglovin

 

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top