Strøtanker #1

Jeg bliver så glad, når jeg reserverer en bog på biblioteket og ser, jeg er nummer 326 i køen. Det skete for mig forleden dag. Hvor er det dejligt, at så mange mennesker bruger bibliotekerne, og at vi har et velfærdssamfund, som prioriterer adgang til viden for alle dele af befolkningen.

Matcha latte og golden latte er to favoritter hos mig. Jeg troede, jeg selv lige kunne bikse dem sammen. Det kunne jeg ikke. Jeg forstår ikke, hvordan andre lykkes med at opløse det? Jeg har forsøgt både i mælk og i vand. Gode råd?

På mine morgenløbeture når solen stadig at stå op, inden jeg kommer hjem, men det vil jo ikke være tilfældet resten af året. Jeg er bange for, jeg skal have en pandelygte. Av, det bliver flot.

Jeg har overtalt min bagekyndige veninde til at lave honninghjertekagedej. Det er sådan en proces, som vist nok tager en måned eller to, fordi dejen skal stå. Og så skal man helst have en røremaskine, hvilket jeg ikke har. Eller. De havde jo nok ikke en røremaskine, da honninghjerter kom til verden i sin tid, men jeg kan forstå, det gør det hele meget lettere at have sådan en. Tak, Sofie <3

Det er da i grunden vildt mærkeligt, at mennesker har øjenbryn. Hvad handler det om?

For et par år siden nåede jeg den alder, hvor mange i min omgangskreds fik deres første barn. Det er der stadig mange, der gør, men nu topper flere også med barn nummer to. Imens hygger jeg mig stadig med alt det, jeg plejer at lave.

Ugens is på Ismageriet er ingefærkageis med bastogneknas. Spørgsmålet er, hvor mange gange jeg kan nå derud.

Jeg vandt for nyligt et to måneders medlemskab til jo:ga, som er Crossfit Copenhagens yogakæde, og det er i fuld gang. Jeg er mest fan af holdet Restore, for det kan jeg godt tillade mig at tage på mine offdage. Det er simpelthen så skønt og ja, restoring.

På fredag er det Black Friday, og jeg har planer om at finde nogle billige flybilletter og et godt hotel til en weekendtur i januar eller februar. Jeg er også på udkig efter en lampe, en sous vide og tights til Troels. Jeg vasker hans tøj, og han er hele tiden low på tights.

Hvis jeg ikke skulle arbejde sent alle dage i denne uge, ville jeg have inviteret venner på besøg til Thanksgiving Dinner på torsdag. Bevares, det er en svær tradition at overtage fra amerikanerne, men det er nemt at finde ting at være taknemmelig over. Eksempelvis pecan pie og cranberry sauce.

Vi har lige været på Skodsborg i en weekend, og jeg havde pakket min store weekendtaske i sort skind. Og to andre tasker. Hvem kan nøjes med én taske til en weekend?

 

Mere fra www.mettem.dk
26 podcast anbefalinger
Om at netværke sig til et arbejdsliv

Følg med på Facebook eller Instagram

Follow on Bloglovin
Posts created 92

6 thoughts on “Strøtanker #1

    1. <3 Jeg spekulerede på, om det var sådan noget. Jeg kunne bare ikke komme i tanke om en situation, hvor mine øjenbryn har reddet mine øjne fra noget :D

  1. Jeg blev også helt afhaengig af matcha latte når vi var i Japan! Indtil videre har jeg kun formået at lave én selv ved brug af matcha pulver fra Starbucks. Den er garanteret speciallavet så at amateurer som mig skal kunne finde ud af det. Ved ikke om de har matcha pulver på Starbucks her i DK, men naeste gang du kommer forbi én, kunne du hurtigt tjekke 🙂 Det smager praecis så godt, som de matcha latte jeg fik derover!

    1. Ja, det var virkelig i alt i Japan. Matcha soft ice var også et hit 😀 Ah, jeg skal se, om det kan købes i Starbucks på Østerbro i så fald. Jeg har bare købt noget på Matcha pulver på Helsebixen, men det vil simpelthen ikke opløses. Så det ender med, det er tyndt i toppen og grumset i bunden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top