Strøtanker #4

Vi har fået DJØF bladet med posten igennem et års tid nu, og jeg ved ikke hvorfor. Troels er økonom, men han siger, det ikke har noget med ham at gøre. Jeg har noget med magasiner, så jeg læser dem troligt. Lidt kedeligt.

Vi har lige været på ferie. Vi gik i seng, når vi var trætte og stod op, når vi vågnede. Det blev til ni timer hver nat, som åbenbart er det magiske tal, når man træner to gange om dagen, spiser, ser tv, læser og sover. Det var sådan de fleste dage så ud.

Hvorfor skal udsigten til sygdom og død være drivkraften for at leve det liv, vi ønsker os i dag? Kan vi ikke finde kræfterne nogle andre steder?

HVORFOR har vi ikke diet ginger ale i Danmark? Og instant oats med maple & brown sugar.

Jeg har sparet mange penge på blomster og planter, siden tørrede blomster blev in. Jeg håber, det holder nogle sæsoner endnu. Nemt.

Hvorfor er der så mange, der ikke orker at glæde sig på andres vegne? Bare fordi jeg ikke selv skal på ferie, kan jeg jo godt glæde mig over, at andre skal og unde dem oplevelsen.

Hvis vi en dag flytter i hus, skal der være et bryggers, og så vil jeg aldrig igen lægge træningstøj sammen. Jeg vil bare tage det ud af tørretumbleren og lægge det i en stor krøllet bunke, som man så kan plukke fra, når man skal bruge det. Når to mennesker har cirka 17-18 træningspas til sammen hver uge, og kun et af de to mennesker vasker tøj, så tager det en rum tid at håndtere det.

Hvorfor kan det være så svært at give sig selv lov til at slappe af indimellem? Når der er 10 løse ender, skal man nogle gange overbevise sig selv om, at det er ok bare lige at læse lidt i en bog. Men der er jo altid løse ender, og man finder bare på nye og ærligt talt lidt ligegyldige ting, hvis man bliver færdig. Når jeg skriver man, mener jeg mig selv.

På ferien købte jeg diet margarita mixer, og jeg er ret spændt på, om det er helt horribelt eller helt genialt. Jeg har tænkt mig at teste det i en frozen margarita på en sommerdag med gode mennesker.

I skal ikke prøve at støve jeres tørrede blomster af. Jeg har prøvet, og det kan man ikke. De drysser bare, og så skal man anskaffe sig nogle nye.

Strøtanker 3
Strøtanker 2

Følg med på Facebook eller Instagram

Follow on Bloglovin

 

Posts created 92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top