Træningsinspiration: Booty building

BOOTY BUILDING: Forleden morgen fyrede min træningsmakker numero uno og jeg op for en god omgang booty building. Til gavn og glæde for os selv og måske også for andre. I hvert fald kommer programmet her. Jeg har bygget træningen op omkring en opvarmning, nogle tunge løft, et tri-set og en kort workout. Det fungerer godt for mig, og jeg synes, det er rart både at få pulsen op, løfte noget tungt og løfte noget let en hel masse gange på én træning. Hele programmet tog omkring halvanden time inklusiv stræk og hyggesnak.

Der er utrolig mange veje til en stor mølle, og denne træning er bare én ud af mange muligheder. Jeg bruger selv meget krudt på muskelkontakt, når jeg træner – særligt i mine sideøvelser, hvor jeg ofte har mange gentagelser og mindre vægt. Jeg synes, det kan være sværere at få fornemmelsen for muskelkontakt på tunge løft, men jeg forsøger alligevel. Medmindre det er så tungt, jeg kun tænker på at overleve.

BOOTY BUILDING:
A)
3 runder
20 kcal assault bike
20 kcal roning
B)
6×5 hip thrusts med elastik om knæene. Jeg byggede op til nogle tunge 5’er @ 90 kg
C)
5 sæt
10 stivbenet dødløft med stang @ 45 kg
2 x 10 reverse lunges (forreste fod står på en 20 kg vægtskive) @ 2 x 5 kg
10 goblet squats @ 12 kg
1 min pause
D)
Workout på tid:
10-9… -1 reps
Burpees
GHD situps

Mere fra mettem.dk
Løbelykke #1
Hej efterår – ønsker for en årstid

Posts created 86

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top